Macro S21 Ultra

Xiaomi Pad 5. Emme Object Linking and Embedding tarkalleen varmoja, mikä etäisyys Samsung Galaxy S21 Ultran makrokuviin tarvitaan, mutta se on enemmän kuin muutama tuuma. Sinun on ensin vaihdettava 1x zoomiin ja tuoda sitten tarkennettu kohde lähelle kameran linssiä. Jopa ilman yötilaa, yökuvaukset paranevat ja macro s21 ultra häikäisy ja kohina vähenevät. Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra

Xiaomi Mi Galaxy S10e. Takaisin Muut lisätarvikkeet Näytä kaikki jalosteet Kellorannekkeiden työkalut. Always On Display ei toimi, vilahtaa vain macro s21 ultra kun näytön lukitsee. Galaxy S Ilmainen toimitus Nopea toimitus PostNordin ja Budbeen kautta 30 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Akut tabletteihin.

macro s21 ultra

Asiakaspalvelu

Xperia 1 III. Xiaomi Poco F3. Xperia Huawei P40 Lite. Xiaomi 12X. Varastossa 1 tuotetta.

adapter samsung s7 edge

Samsung Galaxy A32 4G & 5G objektiivi Macro – Osta täältä |

Xiaomi Pad 5 Pro. Honor View Galaxy A21s. Password recovery. Takaisin Tabletin suojat Näytä kaikki jalosteet Surface Go.

Samsung Galaxy A12 & A22 4G 2Mpix Macro takakamera – Osta täältä |

Takaisin Muut lisätarvikkeet Näytä kaikki tuotteet Kellorannekkeiden työkalut. Asenna sovellus. Väri Musta Materiaali Muovi. Hae Edistynyt hakumenettely Nämä lisäpainikkeet ovat kamerasovelluksen vasemmassa alakulmassa ja oikeassa alakulmassa. Huawei MatePad Pro. Takaisin Puhelimen suojat Näytä kaikki jalosteet Yleiset puhelinkotelot Yleiskorttikotelot Yleisnäytönsuojat.