Macbook Pro Retina 13 2020

Uudessa prosessorissa on toki tuplasti enemmän ytimiä, mikä mahdollistaa huomattavasti paremman pistesaaliin. Prosessorin, näytönohjaimen ja akun suorituskykyä on edistetty uudistetun M1-sirun ansiosta ja laitteisto mahdollistaakin raskaiden ohjelmistojen sulavan toiminnan. Lisätty todellisuus Katso lisätyn todellisuuden avulla, miltä 13 tuuman MacBook Pro näyttää työ­tilassasi. Kun ominaisuus ilmestyi ensimmäisen kerran neljä vuotta sitten, sai se perin ristiriitaisen vastaanoton. Jos et OLE pitänyt ulkoasusta aiemmin, et pidä siitä tälläkään kertaa. Näppäimistö ja ohjauslevy.

Arvostelussa Apple MacBook Pro 13″ (M1, 2020)

Jo tuolloin muutos sai ansaittua kiitosta, sillä nykyinen näppäimistö on merkittävästi edeltäjäänsä luotettavampi ja miellyttävämpi. Tulos on merkittävästi parempi kuin kuusiytimisen ja 9. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Mittavasti muistia. Kuva ja ääni. Kun jokainen painallus, ajatus tai koodinpätkä tuntuu juuri oikealta.

macbook pro retina 13 2020

Joka paikan pro.

Haluat editoida UHD-videoita Applen uutuusmallin suorituskyky pärjää vaivaa 4K-materiaalin kanssa, eikä 8K Object Linking and Embedding sekään kummoinen ongelma. Kilpailijoiden parannuksista huolimatta MacBook Pro 13″ M1, tarjoaa kirkkaan ja eloisan kuvan. Ensimmäisen kerran piuhalle tuli tarvetta vasta parin päivän jälkeen. Varastointi­korkeus enintään: 4 m. Lisätietoja saat tästä. Kun puheet ovat tällä tasolla, niissä on syytä olla katetta. Tietotekniikka 5.

i5 9400f bios update

macbook pro 13 – Hinnat & tiedot

Ostoskori on tyhjä. Kallein on gigatavun kovalevyllinen ja 16 gigatavun RAM-muistillinen versio, jolloin hinta nousee 1 euroon. Urban Armor Gear-Jalosteet heijastavat muotoilijoidemme itsenäistä henkeä ja edustavat korkealle laadulle ja ammattitaidolle omistautumista. Olipa kyseessä laitteelle suunnitellut tai Intel-pohjaisille malleille luodut sovellukset, suorituskyky on erinomaisella tolalla. Näkymä joka mukautuu ympäristöösi. Vaikka lukema jää Applen lupauksista, on se silti erittäin vaikuttava suoritus.

Arvostelussa Apple MacBook Pro 13″ (M1, ) | TechRadar

Uusi M2-siru tekee 13 tuuman MacBook Prosta suorituskykyisemmän kuin koskaan. Laukussa on myös elastinen sisäsuoja vetoketjun alla joka estää vetoketjua naarmuttamasta laitettasi ja myös huolehtii siitä että laite pysyy paikoillaan. Nopeampi videon transkoodaus 6. Käytä sijaintia. Lisätietoja saat tästä. Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa.