Luistelu Tuntisuunnitelma

Kunto kovaksi4. Share from page:. Sukupuolten tasa-arvo ja tasavertaisuus. Mailasta pidetäänsyötettäessä kahdella kädellä kiinni. Suomen Taitoluisteluliiton jäseneksi. Privacy policy. Liukua, vierittää, heittää jotakin, o märkää?

Taitoluisteluohjaajan koulutus (TOK)

Reaktioleikki erilaisista merkeistä pysäytys ja asento esim. Kaikkien tuntien kasvatuksellinen tavoite on saada oppilaat nauttimaan liikkumisesta,kokemaan onnistumisen elämyksiä jäällä ja toimimaan yhä enemmän ja paremminyhteistyössä muiden ryhmän oppilaiden kanssa. Pre School. Jääkarhu räiskii vettä luistelu tuntisuunnitelma eli jahtaa luistelijoita pois vesi-alueelta kohti lumi- ja jääalueita. HyppynarukuviotMuodostetaan n. Motor Activities.

luistelu tuntisuunnitelma

Yhden käden pienpeliä- Pelataan tai pienpelejä. Some features of this site may not work without it. Tehtävät ja arviointi Jokainen moduuli alkaa verkkojaksolla, joka sisältää tehtäviä. Kiinnijäänyt keksii liikkeen tanssiliikkeen ja tekee sitä rokkaa omalla paikallaan niin kauan, kunnesjoku toistaa saman liikkeen hänen edessään kolme kertaa. Isommille oppilaille voi valita ensimmäisten harjoitteiden joukosta osankertaaviksi tai mukaviksi välipalaharjoitteiksi tai tehdä vaikka kaikki vähännopeammassa tahdissa. Naskali – liukua- Kaikilla oppilailla on naskalit kaulassa, harjoitellaan kuinka naskaleita käytetään. Isoon peliin.

canon g2400

Taitoluisteluohjaajan koulutus (TOK) – Suomen Taitoluisteluliitto ry

Parin kanssa asento ja saa naurattaa, kumpi ensin koskee maahan- valitaan parin kanssa yhdessä luistelu tuntisuunnitelma vaikea asento, jossa ollaan kasvot vastakkain- Molemmat saavat naurattaa toisiaan, mutta se kumpi ei pysy asennossa, häviää kisan Suunnitelmat on tehty mahdollisimman selkeiksi ja toteuttamiskelpoisiksi erilaisissaolosuhteissa. Pelin tarkoituksena on saada 3 -5 määrä valitaan oppilaidenosaamisen mukaan perättäistä syöttöä ilman, että vastustajat koskevat välillä pelivälineeseen. Alueita on kolme;puolustusalue, keskialue ja hyökkäysalue. Lopuksikuvat voidaan hakea pois esim. Reaktioleikki luistelu tuntisuunnitelma merkeistä pysäytys ja asento esim.

Luistelun opetukseen ideoita

Työssä perehdytään inkluusioon ja sen tilaan Suomessa ja maailmalla. Omalla alueellapelivälineen riiston jälkeen pitää syöttää seuraavalle alueelle puolustusalue à keskialue, keskialueà hyökkäysalue ja päinvastoin ja hyökkäysalueella saatuaan pelivälineen pelaaja yrittää tehdämaalin. Lähimmäs maalia saanut joukkue saa pisteen. Näin huomioitiin koululiikuntaa mahdollisesti rasittavatjääongelmat ja vaihtuvat säätilat. Rahtaus ja poisotto8. Winter Sport. Ensin nostetaan kädet kohti kattoa.