Lounas Limingantulli Oulu

Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Hae ravintolaa. Herkkustartti kesään! Lounasbuffet tarjolla arkisin ma – pe klo Tulethan sinäkin aina terveenä ravintolaan.

Lounaslista

Kohta syöty. Maustettu täydellisesti Makujen Paljetti syntyi suuresta unelmasta ja halusta tarjota ihmisille päivittäin herkullista lounasta ja lounas limingantulli oulu leivonnaisia, sekä antoisan hengähdyshetken kiireisen arjen keskelle. Lähetä kuvat. Noudatamme aina ajantasaisia koronarajoituksia ja hygieniaohjeistuksia. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta! Toteutamme catering yrityksille ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

lounas limingantulli oulu

Rusko, Oulu

Tähtilounaan naiset ovat kokanneet ja passanneet lounasta Limingantullissa vuodesta Meidän mielestä ruoan pitää ennen kaikkea maistua hyvältä. Ma Juhla Pito Pata Oy. Kaikki kritiikit ovat tärkeitä! Ravintolassa on myös A-oikeudet. Torstai Perjantai Maanantai Tiistai Keskiviikko.

google pixel a4 5g

Lounaslista – Lounasravintola Viljamaria

Ravintolassa on myös A-oikeudet. Lounaaseen kuuluu myös runsas salaattitori,meillä aamulla leivottua tuoretta leipää ja jälkiruoaksi hedelmäsmoothieta L,G sekä kahvia tai teetä. Asiakas on aina oikeassa. Tilavuokraus on lounas limingantulli oulu osa erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämistä. Alasintie 10, Oulu marjatta. Kerro meille aika ja paikka, niin toteutamme tilaisuutesi toiveittesi mukaisesti.

Lounas PizzaBuffa Limingantulli Oulu, Oulu

Viikon ruokalista vk Salaattipöytää pitää tykätä myös katsoa, onhan se käyntikorttimme ja houkutteleva hyvän olon lähde. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta! Olemme auki normaalisti aina maanantaista perjantaihin klo Ravintolassa on myös A-oikeudet. Listasimme Oulun parhaat lounaat — pöytiin tarjoiltuna a la carte annokset, perinteiset buffetlounaat noutopöydästä ja kasvisruokapaikat. Pannupihvejä Italian malliin Suomi,nauta,g,l Täyteläistä herkkusienirisottoa g,l,k Koskenlaskijan kanakeittoa Suomi,g,l.