Lompakkokotelo Iphone 13 Pro

Paketista löydät myös kätevät puhdistusliinat, joten panssarilasin asentaminen käy todellakin käden käänteessä. Suojakuoret ovat tarvike, johon kannattaa panostaa. ALE Huippuhinnat koko viikon! Jos puhelin tippuu maahan, panssarilasi saattaa rikkoutua mutta itse näyttö pysyy useimmiten ehjänä. Lompakon kansi, jossa söpö kissanpentu. Brun –

Lompakon suojakotelo iPhone 13 Pro Max

BookCase antaa sinulle tarpeeksi tilaa tärkeille korteille korttipaikoissa ja jopa pienen salaisen lokeron rahalle tai seteleille vasemmalla puolella olevassa sisätaskussa. Suojaava ja tyylikäs kuori iPhone 13 Pro Max. Kädessäsi on uusi ja arvokas puhelin. Joissakin malleissa on myös käteistä tilaa. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille lompakkokotelo iphone 13 pro Meiltä löytyvät iPhone 13 Pro kuoret ovat tehty suojaamaan arvokasta puhelintasi iskuja ja muita kolhuja vastaan.

lompakkokotelo iphone 13 pro

Lompakkokotelo, jossa on useita toimintoja

Iphone 13 Pro kuorilla ja suojilla saat siis puhelimellesi pidennetyn käyttöiän lisäksi rutkasti persoonallisuutta. Lajittele Valitse. Kaunis ja hienovarainen lompakkokotelo, jossa on tyylikkäitä kukkia. Lue lisää. Löydät meiltä muun muassa Suojis-brändin omat supersuositut panssarilasit sekä toisen suomalaisen valmistajan Screenor -panssarilasit.

kemiallinen metalli liimaus

Osta iPhone 13 Pro panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Lompakkokotelon suurin etu on, että säästät tilaa taskussa tai laukussa, kun taas kotelo pitää matkapuhelimesi hyvin suojattuna. Sen 3 korttilokerolla ja setelilokerolla voit kuljettaa tässä tapauksessa tarpeellisimmat tavarat. Päivitä Lompakkokotelo iphone 13 pro. Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa? Tsekkaa Apple iPhone 13 Pro -suojamme ja löydä juuri makusi ja käyttötarpeidesi mukainen laadukas suoja puhelimellesi. Evo Walletin avulla, jossa on piilotettu tallennustila jopa kahdelle kortille, voit matkustaa helposti ja pitää puhelimesi suojattuna.

Apple iPhone 13 Pro Kuoret | Suojakuoret |

Kuori on valmistettu keinonahasta ja sen takana on korttitasku. Lue lisää aiheesta lompakon suojakotelo iPhone 13 Pro Max. Laukun sisäpuolella on tasku, jossa voit säilyttää luottokortteja. Suojaava ja tyylikäs kuori iPhone 13 Pro Max. Tarjoamme myös MagSafen kanssa yhteensopivia lompakkokoteloita. Lompakkokotelo, jossa on kolme korttipaikkaa ja jalustatoiminto iPhone 13 Pro Max. Iphone 13 Pro lompakkokotelot ovat myös käytännöllisiä, koska niistä löytyy korttipaikat kortille joten voit parhaassa tapauksessa jättää lompakon kotiin.