Logitech Craft Us

Hinta näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille. Logitech Craft, näppäimistö osastosta Näppäimistöt nyt edullisimmin kaupasta Proshop hintaan ,75 logitech craft us. Craft mukautuu käyttämääsi sovellukseen — ja tapaan, jolla käytät sovellusta. Arvutitark Arvutitark Rajaa valikoimaa Sulje. Craft herää eloon näyttävästi, kun siihen kytketään virta — ja sen taustavalo syttyy heti, kun kätesi lähestyvät näppäimiä. Näppäinten taustavalaistuksen kirkkaus säätyy automaattisesti valaistusolosuhteisiin sopivaksi.

Logitech Craft -kokemus

Craft herää eloon näyttävästi, kun siihen kytketään virta — ja sen taustavalo syttyy heti, kun kätesi lähestyvät näppäimiä. Logitech Craft -langaton näppäimistö. Hobby Hall. Pay by installments. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.

logitech craft us

Tuotetiedot

Löydä edullisimmat hinnat. Valitse keskus Lõunakeskus Fama Keskus. Astri uses cookies and other technologies to keep our sites reliable and secure, read more about the privacy policy here. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Craft-näppäimistön voi mukauttaa Logitech Options -ohjelmistossa. Syvyys: 32 mm.

1 dx mark 2

Logitech Craft – koe edistyksellinen design, luovuus ja tuottavuus

Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Logitech Craft langaton näppäimistö. Pinterest Elektroninen posti. Logitech Craft Advanced keyboard with creative input dial. Vanda klo Martinkyläntie 52 Vantaa.

Langaton Logitech Craft -näppäimistö – edistyksellistä luovuutta ja tuottavuutta

Joka näppäin on päällystetty mattapintaisella pinnoitteella, jotta sormet liukuvat vaivatta niiden pinnalla. Free delivery. Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Oleme spetsialiseerunud arvutite, komponentide, arvutitarvikute ja lisaseadmete müügile. Netti-yhteys ohjelmiston lataamista varten. Toimitusaika 9 päivää.