Logitech C 922 Pro Stream

Logitech StreamCam. Näitä ostetaan nyt:. Sillä voi lähettää suoraa videokuvaa ilman viiveitä tai häiriöitä. Päivän tarjoukset. Katso kaikki kuvat Heti varastosta 4 kpl.

Logitech Pro Stream Webcam C922

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Koti ja perhe. Vakavasti otettaville suoratoistajille suunnitellulla Logitech C Pro Stream -verkkokameralla voit suoratoistaa ja tallentaa värikylläisiä ja selkeitä pikselin täysteräväpiirtovideoita, joissa pienimmätkin yksityiskohdat tallentuvat 30 kuvaan sekunnissa. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kiitos palautteestasi!

logitech c 922 pro stream

Hinta- ja tuotetiedot

Automaattinen hämärän valaistuksen korjaaminen Suoratoista tarkkoja videoita jopa himmeässä valaistuksessa. NightmareAngels Erottelukyky FPS llä. Näytä kaikki Logitech tuotteet. Nopeat ja sulavat lataukset edistyksellisellä H. Mukautettava taustan korvaaminen Personifyn tekniikalla Integroi videoita lähetyksiin samalla, kun kommunikoit yleisön kanssa. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

csb hr1221w 12v 5ah

Logitech C Pro Stream USB web-kamera | verkkokauppa

Tarkkuus ja kuvataajuus. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Toimitusaika 10 päivää. Lisää ostoskoriin. Näytä pelisi täysteräväpiirtolähetyksenä integroidulla taustan korvaamisella Personifyn tekniikallaluotettavalla pätkimättömällä äänellä, automaattitarkennuksella ja 78 asteen kuva-alalla.

Logitech C Pro Stream p -verkkokamera ja Capture-ohjelmisto

Käyttöehdot Palaute. Automaattinen hämärän valaistuksen korjaus Suoratoista tarkkoja videoita jopa himmeässä valaistuksessa. Lähetyksesi ovat taiturimaisia luotettavan, pätkimättömän äänen, automaattitarkennuksen ja lävistäjältään 78 asteen kuva-alan ansiosta. Heti varastosta 4 kpl. Kerro, niin korjaamme asian. Toivelista luotu. Kolmijalkaan sopiva yleispidike voidaan kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin.