Lindt 99 Suklaa

Fazerin sininen on hyvää, mutta kun suu pääsee tumman makuun, on suorastaan hämmästyttävää huomata nimenomaan kaakaon suhteellisen osan merkitys maun kannalta. Kun on niin mahottoman makiaa ettei malta lopettaa. Ok, mieheni sanoo, ettei se OLE tarpeeksi makea. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen lindt 99 suklaa tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Ei muita ainesosia.

Tumma Suklaa 99%

Etusivu Lindt. Totta jo noissa pienemmissäkin prosenteissa. En syö konvehtirasioistakaan vahingossakaan niitä, jotka on kuorrutettu tummalla suklaalla. Kokeile kalorilaskuriamme. Varastossa 21 tuotetta.

lindt 99 suklaa

Lindt 70 tumma suklaa (Lindt)

Suhteellisen dry. Suositeltu teho. Tumma suku ja minttu, klassikko. SIIS onko se totta että siitä voi sairasrtua? Quantity : 1 2 3. Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Löydä käyttäjiä Ehdot ja säännöt Tietosuojakäytäntö Ilmoita väärinkäytöstä.

garnier moisture bomb sheet mask

Lindt Tumma Suklaa 99% kalorit ja ravintosisältö

Lindt 99 suklaa Suklaa per 1 rkl – Kaloria: 84kcal Rasva: 4,61g Hh: 9,63g Prot: 0,84g Muut koot: 1 annos – kcalg – kcal1 unssi – kcallisää Lindt Excellence Salty Liquorice. Haetuimmat valmistajalta Lindt. Sä Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kokeile ruokapäiväkirjaamme. Jaa keskustelu.

Osta Lindt Excellence 85% kaakao tumma suklaa 4 -3,5oz baareja verkosta maassa Finland. BPLNSS

Tuotemerkkiluettelo Ota yhteyttä. Valiokunta: Lakiin lisättävä koko vieraan valtion rajan sulkemisen mahdollisuus Eilen vierailija 1 Viestiä. Välttämättä käsin tehty ei Object Linking and Embedding parasta. Suosikiksi Vertailuun. JavaScript is disabled. Asiakastilini Kirjaudu sisään Luo tili Myymälät Asiakaspalvelu. Ravintoaineiden suositukset lasketaan tiedoilla: Aikuinen keskivertokäyttäjä 2 kcal.