Lenovo Yoga Slim 7 Amd

Se on suunniteltu helpottamaan arkeasi. Kerro, niin korjaamme asian. Ja kun tarvitset lisävirtaa, Rapid Charge Pro -pikalatauksen avulla voit ladata varauksen 50 prosenttiin vain puolessa tunnissa. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Aloita työskentely entistä nopeammin avaamalla kansi ja kirjautumalla sisään kasvojentunnistuksella. Tyyli ja hyvinvointi.

Lenovo Yoga Slim 7-14 82A20057MX 14″ Ryzen 7 4700U 16GB RAM 512GB SSD

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Mahdolliset vikatapaukset hoidetaan nopealla vasteajalla ja tarvittaessa paikan päällä. Lue Lisää. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Kaksi 2 W:n Dolby Atmos -kaiutinta ® Kaiutinjärjestelmä. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.

lenovo yoga slim 7 amd

Hinta- ja tuotetiedot

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Virtapainike 2. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Tyyli ja hyvinvointi.

antiikin rooman vaatetus

Yoga Slim 7 (14″, AMD) | AMD-suorittimella varustettu ohut 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Sen tekoäly perustuu maalaisjärkeen. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Yoga Slim 7 14″ AMD. Näyttö toistaa prosenttia sRGB-väriavaruudesta, joten saat väritarkan kuvan niin viihteeseen kuin työhönkin. Läppärit. Takuu Two Year PremiumCare. Valitettavasti Hintaseuranta.

Lenovo Yoga Slim 7 14” Ryzen 7 U | Deoksiribonukleiinihappo

Viihde ja elektroniikka. Etsitpä uusinta älytekniikkaa tai tehokasta laitetta, jolla voit koetella luovuuttasi, Yoga on sinulle juuret oikea valinta. Show savings:. Ilmainen toimitus jopa päivässä. Päivän tarjoukset.