Lenovo Tab P11 6 Gb

Katsotuimmat Tabletit alk. Tehokasta tuottavuutta kunnon näppäimistöllä Varusta Lenovo Tab P11 Pro näppäimistöllä, niin voit työskennellä tehokkaasti missä ja milloin tahansa. Arvostelu Palautetta sivustosta. Tyyli ja hyvinvointi. Viihde ja elektroniikka.

Lenovo Tab P11 ZA7S 6GB 128GB

Show savings:. Akun suurin kapasiteetti heikentyy luonnollisesti käytön ja ikääntymisen myötä. Arvostelu Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Universal Serial Bus Type-C 3. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.

lenovo tab p11 6 gb

Parhaat ehdotukset

Astu ensimmäiseen luokkaan Valokuvat Videot. Sirun uuden, energiatehokkaan arkkitehtuurin ansiosta Lenovo Tab P11 Pro toimii jopa 15 tuntia yhdellä latauksella. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Vain uusille tilaajille. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Hoida kaikki työtehtävät sujuvasti 6 Gt:n RAM-muistin ansiosta.

go pro hero 2

Tab P11 Pro | Laadukas 11,5-tuumainen tabletti, jossa on 2K-näyttö | Lenovo Suomi

Voimassa tietyin ehdoin. Lisää toivomusluetteloon. Hanki jo ennestään tuntemasi ja mieleisesi Google-appsit Lenovo Tab Peen. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Äänenvoimakkuuden säätö 2.

Lenovo Tab P11 11″ WiFi GB tabletti, hinta €

USB-C 2. Luonnostele, maalaa tai tee muistiinpanoja missä tahansa — lisävarusteena saatavassa Lenovo Precision Pen 2 -kynässä on entistä parempi tarkkuus ja 4 paineen ja kallistuksen tunnistustasoa. Älykästä suunnittelua älykkääseen elämään Älykkäillä ääni-, helppokäyttöisyys- ja videopuheluominaisuuksilla varustettu Lenovo Tab P11 Pro simuloi asteen äänikenttää neljän JBL ® -kaiuttimen ja Dolby Atmos ® -teknologian avulla. Vain rajoitetun ajan. Mallit Mallit.