Lego Technic 42098

Etusivu Technic Autonkuljetusauto. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Kerrosten lukumäärä per lava. Tukee ääniefektejä. Pieniä osia. Pyyntöäsi käsitellään.

LEGO 42098 Technic Autonkuljetusauto

Verkkokaupan maksutavat:. Tämä rakennussetti sisältää myös hienon sinisen auton, jossa on toimiva ohjaus ja lego technic 42098 V8-mäntämoottori, ja se on kooltaan yhteensopiva Chevrolet Corvette ZR1:n kanssa — aja autot kyytiin ja olet valmis lähtemään! Tuotepakkauksen pituus. Ikäsuositus yli 11v. Pyyntöäsi käsitellään. Kallistuva kuljettajan ohjaamo Kallista kuljettajan ohjaamoa ja tarkastele kuljetusauton V6-moottoria.

lego technic 42098

Tutustu myös

Todenmukaiset toiminnot Lavoja voi nostaa ja laskea tavaroiden lastaamista ja purkamista varten. Pakkauksen paino. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Manage consent. Osta lisää samanlaisia tuotteita:.

halonen naisten untuvatakit

Osta LEGO – Technic – Car Transporter ()

Tilaa uutiskirje. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Autonkuljetusauto Technic. Myyjän koodi. Verkkokaupan maksutavat:. You can raise and lower the car decks and rear ramp for seamless navigation to the upper and lower lego technic 42098, lock vehicles into position for safe transportation, and tilt the driver’s cab to access a detailed V6 engine with moving pistons. Turvallisuus ennen kaikkea Mukana ajoneuvolukot kaikissa lavoissa turvallista kuljetusta varten.

LEGO Technic Autonkuljetusauto | elektroninen kauppa

Previous Slide Next Slide. Asiakkaiden arviot. Määrä per kerros. Kysy tuotteesta. Lavoja voi nostaa ja laskea tavaroiden lastaamista ja purkamista varten.