Lego Friends Heartlake Cityn Huvipuistolaituri

Yksisarvisen sarven muotoisen kotelon sisällä glitteriä ja pakkauksessa mukana tuleva lima voidaan yhdistää! Laita Alien Vision Ílasit kasvoillesi ja näet missä muukalaiset piileskelevät. Pakkaaminen sisältää viisi autoa. Pyörähtää °. Ensimmäinen pelinappulansa turvaan saanut pelaaja voittaa pelin, mutta matkaan saattaa tulla mutkia….

Minimanin lelukirja 2019

Iso puinen L. Saatavilla neljä erilaista. Ensiksylofoni, jonka miellyttävää ääntä voidaan säätää. Pooki on hauska lemmikki, joka tuntee kosketuksen ja kuulee puheen ja osoittaa tunteensa ilmeillään. Nosta ilmoitus kärkeen. Yhdistä useita moduuleja joko sivu- tai pystysuunnassa, niin saat paljon lisätilaa leikkimiseen. Ehdittekö ajoissa paikalle?

lego friends heartlake cityn huvipuistolaituri

Stories inside

Delfiininpoikanen on jäänyt loukkuun laivan hylyssä leikkiessään. Vastaa erilaisiin kysymyksiin ja selvitä, miten hyvin sinä ja kumppanisi ymmärrätte toisianne. Nipistä sitä korvasta tai paina mahasta ja se liikkuu pitäen hassua ääntä. Kaikki osat tallella. Settiin kuuluvat suihkukopin lisäksi pehmeä pyyhe, shampoopullo ja saippua. Sinistä Einstein-nappia painamalla voi kuunnella valmiita kappaleita ja niiden päälle voi soittaa omia melodioita.

gu10 ip44 led

Lego Legot • sivu 1

Setti sisältää äidin, isän, tytön ja pojan. Pakkaaminen sisältää pelialustan, apinan, 12 banaania, banaaninopan ja peliohjeet. Pyörähtää °. Tämä suosittu Lundby-nukkekodin setti sisältää perheen rakkaan lemmikkikoiran. Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään. Kaunissointinen ja pehmeä ääni, jonka voimakkuus on säädettävissä. Voit valita neljästä vastausvaihtoehdosta aivan kuten TV:ssä.

Heartlaken ostoskeskus –

Go explore. Ohoi, kamut! Hylätty, mutta yllätyksellinen Scruffaluvspehmoeläinperhe odottaa huolenpitoasi. Kaunissointinen ja pehmeä ääni, jonka voimakkuus on säädettävissä. Ilmoitustyyppi Myydään Vuokrataan 27 Halutaan vuokrata 1 Muu 1. Täydet ohjaustoiminnot kaikkiin suuntiin.